12 december 2017

DE SLAAPKAMERS

CasaLinde heeft drie slaapkamers waarvan er twee in de woning zelf en een in het aangrenzende gastenverblijf, de zogenaamde "beachroom". Alle slaapkamers hebben airco, centrale verwarming en een eigen badkamer met douche en toilet. Bij twee van de drie slaapkamers betreft het een badkamer en suite. Een haarföhn is aanwezig.


SLAAPKAMER 1

Dit is de ruime masterbedroom. Deze is voorzien van een luxe elektrisch bedienbare boxspring van 180 x 200 cm. Verder zijn er ruime kasten, een TV en een kluis. Daarnaast heeft deze kamer behalve een airco, als extra een plafondventilator. De masterbedroom heeft een royale badkamer "en suite". Deze badkamer heeft een comfortabele inloopdouche.


SLAAPKAMER 2

Deze slaapkamer is voorzien van een airco en twee eenpersoonsbedden van 90 x 200 cm en een ruime wandkast met schuifdeuren. Ook deze slaapkamer heeft een eigen badkamer. Het toilet bevindt zich separaat in het aangrenzende halletje.


SLAAPKAMER 3 (GASTENVERBLIJF / BEACHROOM)

Het gastenverblijf/beachroom grenst direct aan het huis maar heeft een eigen ingang te bereiken via het voorterras.
Het heeft een elektrisch lits-jumeaux van 180 x 200 cm.  De smaakvol ingerichte badkamer heeft een douche met schuifdeuren. En natuurlijk niet te vergeten; een airco.