17 november 2017

DE TERASSEN

De drie verschillende terrassen rondom de bungalow, ademen allemaal een typisch Spaanse sfeer.
Alle terrassen zijn volledig beschut en soms gedeeltelijk overdekt. Privacy is dus voor de volle 100% gegarandeerd. De locatie van de terrassen is zo gekozen, dat er ieder jaargetijde optimaal van het buitenleven en de zon genoten kan worden.


HET VOOR-TERRAS

Dit fraaie terras met grote overdekte hoek-loungebank ligt tussen de keuken en het gastenverblijf. Dit terras biedt een schitterend uitzicht op de Montgó.
Het grootste deel van het jaar, kun je op dit terras al vroeg in de ochtend genieten van de eerste zonnestralen of ‘s-avonds genieten van de zonsondergang.


HET MIDDEN-TERRAS

Dit is een terras met ligbedden, een ruime jacuzzi en luxe buitendouche (realisatie medio 2019).  Natuurlijk is het strand dichtbij, maar juist  de buitendouche is een fijne verkoelende aanvulling. De jacuzzi is instelbaar van een behaaglijke 26 tot 40 graden en voorzien van krachtige jets. Die combinatie zorgt voor een intens wellness-gevoel; vooral met een zonnetje erbij. Pure weldaad gedurende het voor- en naseizoen en de wintermaanden. Echt een aanrader! En zomers? Wat te denken van een glaasje erbij onder de nachtelijke sterrenhemel…


HET ACHTER-TERRAS

Dit terras ligt naast de jacuzzi en heeft een grote eettafel en een complete buitenkeuken die is uitgerust met een royale gasbarbecue, 2-pits gasfornuis en gootsteen. De aanwezige koelkast zorgt ervoor dat koude drankjes altijd lekker dichtbij zijn. Het geheel is sfeervol overdekt. Echt een plek om lekker lang te tafelen. Een ventilator zorgt eventueel voor een verkoelend briesje.