28 november 2018

wegermee

Het huis is geschikt voor 6 personen en is voorzien van een moderne nieuwe keuken, welke van alles is voorzien.
CasaLinde is, juist door haar ligging, maar ook vanwege de prima verwarming en volledige inrichting tevens voor de wintermaanden uitermate geschikt.
Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer en toilet.

Het huis en de tuin garanderen uw volledige privacy vanwege het feit dat de tuin volledig is afgescheiden door een prachtige haag van typisch Spaanse oleanders.

Vanaf het huis kan je eventueel lopend binnen 10 minuten op het strand zijn. Met de aanwezige (bij de huur inbegrepen) fietsen is het nog makkelijker om naar het strand de gaan of even naar het gezellige centrum te rijden. Met de auto ben je binnen een paar minuten op het strand of in het centrum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het water bij ons wordt onthard en gezuiverd door een speciale installatie die wij recentelijk hebben laten plaatsen. Drinkwater dus van goede smaak en goede kwaliteit zo uit de kraan !

Er zijn meerdere terrassen om het huis heen, Volledig beschut en al dan niet overdekt. Het micro zeeklimaat van dit deel van de Costa Blanca staat bekend om de lange zomers vaak met een lekker briesje, maar staat juist ook bekend om de aangename zonnige winters.

De Casa zal in 2018 rigoureus worden verbouwd om in 2019 als stijlvol, maar moderne Spaanse Villa te herrijzen.

Omdat wij (nog) niet zo vaak in Spanje kunnen zijn, wordt de verhuur volledig voor ons verzorgt door John, die als beheerder ook regelt dat het huis er altijd tip top bij staat. D.w.z. super schoon en 's winters de verwarming al aangezet, voor dat u aankomt.